Wouter

Wouter – voorzitter

Wouter bouwde zijn acteerervaring op bij jeugdtheaterschool Rabarber en de Acteerstudio. Ook speelde hij diverse hoofdrollen in de producties op zijn middelbare school Sorghvliet. Wouter is lang actief geweest binnen Scouting, zowel op organisatorisch, educatief als bestuurlijk niveau. In het dagelijks leven is hij projectmanager bij de ANWB. Als voorzitter van Het Musical Collectief is hij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de stichting.

Arjan

Arjan – penningmeester en secretaris

Arjan is de financiële man van Het Musical Collectief. In het dagelijks leven werkt Arjan als zelfstandig communicatieadviseur voor verschillende bedrijven in de regio Den Haag. Daarnaast heeft hij een brede ervaring als pianist. Hij begeleidde diverse musicalvocalisten onder wie Charly Luske, William Spaaij, Roy van Iersel en Nathalie van Gent. Bij Het Musical Collectief neemt hij als repetitor achter de piano plaats.

Melanie

Melanie – bestuurslid

Melanie is binnen Het Musical Collectief verantwoordelijk voor de communicatie en de algemene ondersteuning van de voorzitter. Daarnaast is zij de regisseur en vocal coach van Het Musical Collectief In Concert. Haar regie- en bestuurservaring heeft zij ontwikkeld tijdens haar studie NHTV Theater. Acteerervaring deed zij op bij o.a. Jeugdtheater Hofplein, NHTV Theater en Greg & Baud Productions. Met haar rollen in de musicals Bad Girls, Les Misérables en Ciske de Rat voelt Melanie zich helemaal thuis op de planken!