Wouter

Wouter – voorzitter

Wouter bouwde zijn acteerervaring op bij jeugdtheaterschool Rabarber en de Acteerstudio. Ook speelde hij diverse hoofdrollen in de producties op zijn middelbare school Sorghvliet. Wouter is lang actief geweest binnen Scouting, zowel op organisatorisch, educatief als bestuurlijk niveau. In het dagelijks leven is hij adviseur van de directie bij de ANWB. Als voorzitter van Het Musical Collectief is hij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de stichting.

Arjan

Arjan – penningmeester en secretaris

Arjan is de financiële man van Het Musical Collectief. In het dagelijks leven werkt Arjan als productmanager voor een financieel dienstverlener. Daarnaast heeft hij een brede ervaring als pianist. Hij begeleidde diverse musicalvocalisten onder wie Charly Luske, William Spaaij, Kim-Lian van der Meij en Nathalie van Gent. Bij Het Musical Collectief neemt hij ook als repetitor achter de piano plaats.

Melanie

Melanie – bestuurslid

Melanie is binnen Het Musical Collectief verantwoordelijk voor de communicatie en de algemene ondersteuning van de voorzitter. In het dagelijks leven is ze zelfstandig eventplanner.  Haar bestuurservaring heeft zij ontwikkeld tijdens haar studie NHTV Theater. Acteerervaring deed zij op bij o.a. Jeugdtheater Hofplein, NHTV Theater en Greg & Baud Productions. Met haar rollen in de musicals Bad Girls, Les Misérables en Ciske de Rat voelt Melanie zich helemaal thuis op de planken!

Marleen

Marleen – bestuurslid

Marleen is in het dagelijks leven in opleiding tot anesthesiemedewerker, maar heeft in haar vrije tijd een grote passie voor muziek. Na het uitproberen van verschillende instrumenten is ze uitgekomen bij de contrabas. Ze speelt bij Musical Souvenir en heeft hier een aantal jaren de rol van orkestchef vervuld. Zij deed acteerervaring op bij het jeugdtheaterhuis en toneelverenging “Onder Ons”. Bij de productie Robin Hood begon ze met spelen in het orkest, de volgende productie werd ze orkestproducent en nu ook bestuurslid. Marleen is verantwoordelijk voor alle orkestrale zaken.