Het Musical Collectief brengt medio 2020 The Wiz, een “feelgood” musical met swingende soulmuziek, begeleid door een live orkest. Momenteel zijn de inschrijvingen voor de orkestaudities geopend. Speel je op behoorlijk niveau hout- of koperblazer, strijker of ritmesectie, meld je dan aan via info@hetmusicalcollectief.nl. Mocht je alvast op de hoogte gehouden willen worden, volg ons dan op Facebook..

The Wiz – het verhaal

Het verhaal van The Wiz – oorspronkelijk The Wizard of Oz – draait om het meisje Dorothy. Zij en haar hond Toto worden met huis en al opgetild in een tornado en uiteindelijk in het land van Oz neergegooid. Op zoek naar een manier om weer naar huis  te komen, krijgt Dorothy een stel betoverde, zilveren schoenen en het advies naar de Tovenaar van Oz te gaan voor hulp. Onderweg pikt ze de vogelverschrikker zonder hersenen, de blikken man zonder hart en de laffe leeuw zonder moed op en al zingend en dansend volgt het kwartet het gele pad naar de tovenaar.

Repetities en beschikbaarheid

De repetities voor het orkest vinden vanaf maart 2020 plaats op dinsdagavonden in Sorghvliet, Johan de Wittlaan 22 te Den Haag.
Op de repetitieavonden en het repetitieweekend (3 t/m 5 april 2020) verwachten we van alle deelnemers volledige beschikbaarheid.

Voorstellingen

De voorstellingen vinden op 28 mei (generale), 29 en 30 mei plaats in theater De Nieuwe Regentes in Den Haag.

Bijdrage

Het Musical Collectief is een (volledig onbezoldigde) amateurstichting waar passie voor theater en een fijne sfeer centraal staan. Om deze productie te kunnen draaien vragen we een bescheiden deelnemersbijdrage. Hiervoor heb je dus muzikale en gezellige dinsdagavonden en we gaan ook nog op repetitieweekend!

Audities

Dus.. ben jij gepassioneerd, enthousiast, minimaal 16 jaar en beschikbaar? Geef je dan snel op voor de audities via info@hetmusicalcollectief.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Artistiek team

Het artistieke team bestaat uit Debby Korte (regie), Léon Monné (muzikale leiding/dirigent) en Froukje de Kanter (vocal coaching). We stellen hen graag in een later stadium uitgebreid voor.

Vragen

Heb je vragen (of nog twijfels)? Neem gerust contact op. Je kunt ons bereiken via info@hetmusicalcollectief.nl.